O nama


 

Mi smo jedno od vodećih preduzeća u segmentu opremanja tehnološkom opremom, mašinama i repromaterijalom, klanica i prerada mesa, od zanatskih do industrijskih kapaciteta.

Sedište firme je u Vrbasu, naša delatnost je usmerena ka tržištima Srbije, Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Crne Gore i Makedonije, na kojima smo prisutni i priznati. Zastupnici smo desetak renomiranih inostranih kompanija čija je delatnost, razvoj, projektovanje, proizvodnja opreme i mašina za klanice i prerade mesa.

U okviru našeg poslovnog objekta, posedujemo magacin repromaterijala (klipse, omče, omotači i drugo) i servisno remontnu radionicu sa magacinom rezervnih delova za mašine. Zahvaljujući respektabilnom lageru repromaterijalau mogućnosti smo da ispoštujemo efikasno i brzo sve potrebe tržišta za klipsama i omčama za sve vrste klipsarica.

U servisno remontnoj radionici vršimo popravke i reparacije korištenih mašina, za poznatog klijenta kao i mašina koje se nakon reparacije ponude potencijalnim kupcima. Odlikujemo se visokim profesinalizmom i posvećenošću svih zaposlenih ka ostvarivanju svih radnih zadataka. Cilj nam je da ostanemo na vodećoj poziciji u našoj branši, da održimo najviši kvalitet u poslovanju, da zadovoljimo potrebe poslovnih partnera, neprestano pratimo najnovije tehnološke inovacije koje nastojimo da implementiramo.

Ključni zadatak naše firme jeste da se u svakom trenutku obezbedi zadovoljstvo poslovnih partnera i kvalitet usluge. To, pak, podrazumeva efikasnu i brzu podršku klijentima tokom eksploatacije opreme I mašina koje su nabavili od nas.

Nastojat ćemo da I ubuduće budemo Vaš pouzdan partner!